CCC – Theemengworkshop

Op de laatste zonnige zondag van de zomer vond in park Transwijk in Utrecht het evenement Funday Sunday plaats. Georganiseerd door CCC waren er activiteiten voor alle leeftijden zoals Sport&Spel, schminken, springkussen en een grote barbecue om de dag af te sluiten.

Te midden van al deze vrolijke en actieve onderdelen was er ook een rustpunt: de theemengworkshop. In drie groepen op zoek naar de beste blend, leerden de deelnemers de thee, de ingrediënten, maar ook elkaar kennen. Soms heerlijk genietend, dan weer in opperste concentratie en ook lustig erop los discussiërend zocht elke groep naar die ene heerlijke combinatie van gemengde thee.

Elke groep beschikte over drie basistheeën: zwart, groen en rooibos. Daarnaast waren er vijftien ingrediënten die ze konden mengen zoals jasmijn, kardemom, kamille en citroengras. Dit leidde tot bijzondere experimenten en combinaties. Less bleek more, want de thee van de winnende groep viel het beste in de smaak: Sunday Delight (rooibos met citroengras).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *