Theeproeverij Eva’s Voorjaarsweekend

Het EO Eva’s Voorjaarsweekend is een heerlijk weekendje weg voor vrouwen die fysiek verwend en geestelijk bemoedigd en uitgedaagd willen worden. Ook in 2014 is het weekend druk bezocht en was gevuld met sprekers, activiteiten en workshops.

Mijn theeproeverij ‘Wereld van thee’ was een van de workshops die de vrouwen konden bezoeken. En dat deden ze ook in groten getale. Alle 50 beschikbare plekken waren gevuld en zelfs nog een paar meer. Ontzettend leuk om te zien dat zoveel mensen nieuwsgierig zijn naar thee. Tegelijkertijd zette dit mij voor een grote uitdaging, omdat ik maar een uur, maximaal anderhalf uur de tijd had en ik voor zoveel dames thee moest zetten.

Met een aantal goede tips van Hotsoup-eigenaar Rogier is het toch gelukt. Een aantal theeën heb ik vooraf gezet en tijdens de proeverij ‘koud’ geserveerd. Voor de proeverij heb ik vijf theeën gekozen van hoge kwaliteit en uitzonderlijke smaken: een Gyokuro, een wilde Banzhang Mengyang Guoyan Cake (pu erh), een Milk Silk Oolong met heerlijk vanille tonen, een Dan Cong Red en een White Moonlight. Zo kon ik de deelnemers echt kennis laten maken met de rijkdom aan smaak in een thee zelf.

Jael Roos_web (109 of 17)
Jael Roos (105 of 17)
Jael Roos (103 of 17)
Jael Roose (100 of 17)
Jael Roose (113 of 17)
Jael Roos_web (109 of 17)Jael Roos (105 of 17)Jael Roos (103 of 17)Jael Roose (100 of 17)Jael Roose (113 of 17)

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someoneShare on RedditShare on Tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>