Theemengworkshop CCC

Op de laatste zonnige zondag van de zomer vond in park Transwijk in Utrecht het evenement Funday Sunday plaats. Georganiseerd door CCC waren er activiteiten voor alle leeftijden zoals Sport&Spel, schminken, springkussen en een grote barbecue om de dag af te sluiten.

Te midden van al deze vrolijke en actieve onderdelen was er ook een rustpunt: de theemengworkshop. In drie groepen op zoek naar de beste blend, leerden de deelnemers de thee, de ingrediënten, maar ook elkaar kennen. Soms heerlijk genietend, dan weer in opperste concentratie en ook lustig erop los discussiërend zocht elke groep naar die ene heerlijke combinatie van gemengde thee.

Elke groep beschikte over drie basistheeën: zwart, groen en rooibos. Daarnaast waren er vijftien ingrediënten die ze konden mengen zoals jasmijn, kardemom, kamille en citroengras. Dit leidde tot bijzondere experimenten en combinaties. Less bleek more, want de thee van de winnende groep viel het beste in de smaak: Sunday Delight (rooibos met citroengras).

IMG_1197
IMG_1198
IMG_1110
IMG_1213
IMG_1196
foto 2
IMG_1088
foto 1
IMG_1089
IMG_1197IMG_1198IMG_1110IMG_1213IMG_1196foto 2IMG_1088foto 1IMG_1089

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on Google+Email this to someoneShare on RedditShare on Tumblr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>