Opleidingskundig advies & ontwerp

Als opleidingskundige lever ik praktische ondersteuning in het complete ontwikkelingsproces van didactisch materiaal. Van leerdoelen tot leermiddel volledig afgestemd op de doelgroep. Mijn specialisatie is met name e-learning, maar ik ontwikkel ook handboeken, studiegidsen en trainingen.

Jael heeft voor OVD Educatieve Uitgeverij enkele online modules voor Verkoper geschreven als aanvulling op ons lesmateriaal. Het was prettig en leerzaam om met haar invulling te geven aan deze nieuwe producten.
Jael is a talented educational content designer with great skills for concept and writing. She is warm hearted, loyal and dedicated to her projects. Jael is also gifted with organisational skills and has a sharp eye for the wellbeing of her team.
Anoniem
Het was erg prettig om met Jael samen te werken aan onze studiegids. Jael is professioneel, toegewijd en heeft zowel oog voor het grote geheel als voor detail. Ze weet hoe je informatie kunt overbrengen en ze weet zich in te leven in de lezer. Mede dankzij haar hebben wij een studiegids om trots op te zijn!

<script>
(function(i,s,o,g,r,a,m){i[‘GoogleAnalyticsObject’]=r;i[r]=i[r]||function(){
(i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
})(window,document,’script’,’//www.google-analytics.com/analytics.js’,’ga’);

ga(‘create’, ‘UA-60091105-1′, ‘auto’);
ga(‘send’, ‘pageview’);

</script>