Workshop & -proeverij

Theeworkshop

Een theeworkshop is een interactieve workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met thee. De mogelijkheden zijn hierbij ‘eindeloos’. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een workshop met de basissoorten thee of alleen zwarte of groene thee of een combinatie die jij graag wilt uitproberen. Met de kennis die je krijgt aangereikt, ga je proberen het mooiste en lekkerste kopje thee te zetten. Je experimenteert met zettijden en temperatuur en ontdekt zo ook je eigen smaak.

Een workshop waarbij je je eigen thee mengt is ook mogelijk. Met een aantal basistheeën en een groot aantal ingrediënten ga je op zoek naar die fantastische combinatie. Wordt het een groene thee met citroengras en gember of een zwarte thee met kaneel en anijs?

Theeproeverij

Bij een theeproeverij leer je verschillende bijzondere kwalitatieve theeën kennen. Bijvoorbeeld oolongs en Chinese rode theeën. Theeën met uitzonderlijke smaken die bij elke keer dat je ze zet, weer van smaak veranderen. Je leert over de oorsprong van de theeën en wat ze zo speciaal maakt.

Mogelijkheden

Voor zowel de workshop als de proeverij geldt dat je zelf kunt aangeven wat jouw specifieke wensen zijn. Als je bijvoorbeeld een mengworkshop voor een kinderfeestje wilt organiseren, maar je wilt geen caffeïne, dan is een kruidentheeversie ook mogelijk.