Bruiloft – Theeproeverij competitie

De bruiloft van Gertjan & Marléne was een bijzondere en unieke dag. Enerzijds DIY (Do-It-Yourself) en anderzijds volkomen verzorgd. Zoals zelfgebakken cupcakes (door vrienden) bij de koffie en ’s avonds een feest tot in de puntjes verzorgd, inclusief een echte photobooth.

Allereerst hadden ze een uniek verzoek; of ik een mini-theeproeverij wilde geven. Op deze manier konden de gasten een activiteit beleven, in afwachting van het bruidspaar dat nog foto’s aan het maken was. De theeproeverij heb ik een wedstrijdelement meegegeven. Verdeeld in vier groepen, mocht elke groep vier theeën proeven. Van elke thee moesten ze raden welke naam erbij hoorde. De groep die het goed had, was uiteindelijk de winnaar en kreeg een goodiebag met 4 samples. De gasten hebben hier veel plezier aan beleefd.

Ook vroeg het bruidspaar mij om een high tea te organiseren voor de daggasten. Voor deze high tea verzorgde ik de aankleding en het menu. Het kleurthema was wit en roze. Omdat ik maar een klein budget had, moest ik erg creatief zijn. Ik maakte gebruik van wit damast tafelpapier en witte kanten gordijnen om een basis te leggen. Het roze liet ik terugkomen in de zelfgemaakte placemats en lopers, het servies, diverse accessoires (ook DIY) en het menu. Natuurlijk ging het menu gepaard met een aantal mooie theeën.

Op de foto’s hieronder krijg je een impressie van de high tea. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *