PrivacyCompass – Website

PrivacyCompass® is een bedrijf dat organisaties ondersteunt in het compliant worden met de nieuwe AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De uitgebreide diensten van PrivacyCompass zijn voor elke organisatie en elk niveau beschikbaar. Zo kan elke organisatie privacyproof worden. Als tekstschrijver heb ik de teksten voor hun website ontwikkeld. Omdat PrivacyCompass op meerdere manieren ondersteuning biedt, was het de uitdaging om deze zo helder mogelijk uiteen te zetten. Maar ook om potentiële klanten zo snel mogelijk de juiste informatie te bieden. 

En dus: klantgerichte teksten, kernachtige heldere informatie, overzichtelijke categorieën. En als de klant meer informatie wil, kan hij direct doorklikken naar de bijbehorende pagina. Maar ook heel belangrijk: overal proef je de deskundigheid van PrivacyCompass. Want niet voor niets is PrivacyCompass dé kennisleider op het gebied van privacywetgeving. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *